Lihamureke (Yhteishyvän ohjeella tehty)

Sekoita kermaviiliin kananmuna ja korppujauhot.

Kuori ja hienonna sipuli.

Lisää korppujauhoseokseen sipuli, mausteet (mustapippuri, suola, yrttimauste), kuutioitu pekoni ja jauheliha.

Sekoita tasaiseksi massaksi.

Muotoile seoksesta mureke uunivuokaan.

Kuori ja viipaloi punasipulit.

Sekoita niihin hunaja ja nosta sipulit uunivuokaan murekkeen kanssa.

Paista 200 asteessa noin 50 minuuttia.

Tarjoa mureke keitettyjen perunoiden kanssa.

HUOM! Itse käytin punasipulin sijaan porkkanaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Birdiblu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha467g775kcal88.7g0g46.7g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 117g75kcal3.7g5.6g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Korppujauho 15g53kcal1.5g10.9g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Pekoni atria99g347kcal14.9g0g29.7g0g
Porkkana 114g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Hunaja 8.7g29kcal0g7.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1785g2746kcal228g64g168.6g8.8g
Valittu annoskoko893g1373kcal114g32g84.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna446g687kcal57g16g42.2g2.2g
Arvot/100g100g154kcal12.8g3.6g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219731