Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3994g1400kcal184.5g77.9g12g99.9g
Jauheliha, sika-nauta 1331g2948kcal233g0g226.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1997g6593kcal39.9g59.9g699g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)266g213kcal9.1g50.6g2.7g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa666g1997kcal153.1g0g153.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g666g1864kcal126.5g0g146.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17840g30030kcal1492.2g376.8g2479g199.8g
Valittu annoskoko8920g15015kcal746.1g188.4g1239.5g99.9g
Annoskoko puolitettuna4460g7507kcal373.1g94.2g619.8g50g
Arvot/100g100g168kcal8.4g2.1g13.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132366