Tonnikalapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet, tomaattipyree ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Tarjoa pastan ja raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Pox
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 897g908kcal11.6g43.6g73.6g15.4g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 808g615kcal36.3g104.2g1.6g8.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g4486g2692kcal44.9g201.9g179.5g26.9g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)2602g2862kcal650.5g0g26g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g808kcal0g0g89.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g15768kcal1486.6g699.4g740.8g100.8g
Valittu annoskoko8928g7884kcal743.3g349.7g370.4g50.4g
Annoskoko puolitettuna4464g3942kcal371.7g174.9g185.2g25.2g
Arvot/100g100g88kcal8.3g3.9g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153481