Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g722g5273kcal7.2g7.2g577.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1409g4833kcal143.5g986.1g16.9g49.3g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 722g621kcal22.4g31.8g43.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1228g249kcal7.4g46.7g3.7g17.2g
Oliivi kivetön musta rainbow361g650kcal2.2g20.6g61.4g0g
Katkarapu 1445g988kcal208.6g0g15.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1445g2312kcal39g39g216.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 722g2735kcal201.4g0g216.7g0g
Muna, annos 60g867g759kcal65.5g7.3g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g36851kcal1394.6g2279g2410g133g
Valittu annoskoko8928g18425kcal697.3g1139.5g1205g66.5g
Annoskoko puolitettuna4464g9213kcal348.7g569.8g602.5g33.3g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203460