Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1440g260kcal8.1g36g5.8g10.1g
Purjosipuli900g171kcal16.2g21.6g1.8g18.9g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1332g466kcal13.3g90.6g6.7g18.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 3600g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.2g20kcal0.8g2.8g0.2g1.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P900g540kcal9g40.5g36g5.4g
Kiinankaali 720g144kcal11.2g16.2g2.2g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g3240kcal120g421.2g105.6g123.6g
Valittu annoskoko8928g1620kcal60g210.6g52.8g61.8g
Annoskoko puolitettuna4464g810kcal30g105.3g26.4g30.9g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441