Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g6032g3620kcal603.2g259.4g18.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1327g1672kcal146g4g119.4g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1448g4488kcal246.1g781.8g42g188.2g
Leivinjauhe 121g212kcal6.3g45.6g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g19983kcal2003.2g2181.6g359g377.6g
Valittu annoskoko8928g9992kcal1001.6g1090.8g179.5g188.8g
Annoskoko puolitettuna4464g4996kcal500.8g545.4g89.8g94.4g
Arvot/100g100g112kcal11.2g12.2g2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382292