Jauhelihalaatikko,tulinen

Ruskista jauheliha ja lisää silputut sipulit ja mausteet.

laita vuokaan perunasuikaleet ja jauheliha vuorotellen.

Kaada vesi jolla olet huuhdellut paistinpannun loput mausteet seoksen päälle.

Laita uuniin ja kypsennä n. tunti 175 - 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2806g4658kcal533.2g0g280.6g0g
Sipuli (kuorittu)313g84kcal4.1g15g0.6g5.3g
Valkosipuli 108g117kcal8.6g17.6g0.6g2.3g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g20g0kcal0g0g0g0g
Tabasco chipotle (Mc ilhenny), annos 5g28g13kcal0.3g2.7g0.1g0.5g
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g4009g2846kcal64.1g641.4g4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1604g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17856g15439kcal1220.6g1353.4g571.8g16.2g
Valittu annoskoko8928g7719kcal610.3g676.7g285.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna4464g3860kcal305.2g338.4g143g4.1g
Arvot/100g100g87kcal6.8g7.6g3.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444673