Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1.7g5kcal0.3g0g0.4g0g
Sokeri 88g355kcal0g87.4g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl350g1190kcal7g10.5g122.5g0g
Mustikka, Pakkasmarja350g117kcal1.7g22.4g2.1g11.5g
Marenki 105g288kcal5.3g65.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1788g3909kcal28.6g371.4g250.2g23g
Valittu annoskoko894g1955kcal14.3g185.7g125.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna447g977kcal7.2g92.9g62.6g5.8g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.8g14g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62218