Raparperipiirakka

Rasva ja sokeri vaahdoksi, kananmunat joukkoon, jauhojen joukkoon leivinjauhe, lisää jauhot ja kaurahiutaleet taikinaan, lisää maito, sekoita.

Kaada uunipellille ja levitä.

Asettele raparperipalaset taikinan päälle.

sekoita rahka ja kermaviili, kananmunat ja sokeri, mausta vanilliinisokerilla.

Levitä raparperien päälle.

Lykkää uuniin 225 asteeseen n. 45-50 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 800g2994kcal116g456g58.4g80g
Margariini 70%, keiju laktoositon 1080g6685kcal0g0g756g0g
Vehnäjauho puolikarkea 780g2676kcal79.5g546g9.4g27.3g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 800g213kcal26.4g24.8g0g0g
Ehrmann rasvaton maitorahka (Ehrmann), annos 250g1000g560kcal85g50g2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g800g640kcal20.8g32g48g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 80g268kcal0g65.3g0g1.1g
Raparperi 2000g674kcal13.8g110g2g28g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17880g37591kcal907.2g3962.2g1932g273.2g
Valittu annoskoko8940g18795kcal453.6g1981.1g966g136.6g
Annoskoko puolitettuna4470g9398kcal226.8g990.6g483g68.3g
Arvot/100g100g210kcal5.1g22.2g10.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201475