Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g480g1583kcal62.4g302.3g12.5g39.3g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2495g873kcal25g172.2g12.5g34.9g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g51g53kcal4g8.3g0.3g1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g1440g1583kcal359.9g0g14.4g0g
Suolakurkku (Rainbow)640g192kcal5.1g37.7g0.6g0g
Paprika, punainen384g99kcal3.5g17.7g1.5g7.7g
Porkkana, tuore480g134kcal2.9g26.9g1g12g
Purjosipuli 320g73kcal5.8g7.7g0.6g6.7g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g1599g1599kcal41.6g76.8g126.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g32g83kcal3.8g3.5g6.1g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore144g36kcal0g13g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17888g12922kcal1042.6g1386g354g222.6g
Valittu annoskoko8944g6461kcal521.3g693g177g111.3g
Annoskoko puolitettuna4472g3231kcal260.7g346.5g88.5g55.7g
Arvot/100g100g72kcal5.8g7.7g2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026