Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)1400g280kcal0g91g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)2800g25116kcal0g0g2772g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1400g294kcal4.2g22.4g0g1.4g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g210g204kcal12.6g35.7g0.8g0g
Basilika, tuore 140g38kcal4.4g1.5g1.1g2.2g
Suola, annos 3g42g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g140g66kcal2.1g10.2g1.7g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17892g52073kcal49.6g332.4g5552.2g23g
Valittu annoskoko8946g26037kcal24.8g166.2g2776.1g11.5g
Annoskoko puolitettuna4473g13018kcal12.4g83.1g1388.1g5.8g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423