Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g350g595kcal70g0g35g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g277g457kcal22.1g85.8g2.8g8.3g
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.7kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 167g105kcal5g8g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1790g2538kcal213.4g190.8g102.4g17.6g
Valittu annoskoko895g1269kcal106.7g95.4g51.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna448g635kcal53.4g47.7g25.6g4.4g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759