Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g376g638kcal75.1g0g37.5g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g188g47kcal2.8g8.4g0.6g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g188g81kcal4.5g11.6g0.6g3.2g
Pirkka kermajuusto 17%30g87kcal9.3g0.5g5.1g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)113g79kcal13.5g3.9g1.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1791g1897kcal210.4g48.8g93.6g6.4g
Valittu annoskoko895g949kcal105.2g24.4g46.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna448g474kcal52.6g12.2g23.4g1.6g
Arvot/100g100g106kcal11.7g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936