Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 56g127kcal9g0.3g10.1g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g280g330kcal48.4g3.6g12.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 200g85kcal0.8g8.2g0g0g
Lanttu 80g23kcal0.8g3.7g0.2g1.4g
Ruusukaali 100g24kcal1.4g1.9g0.5g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Paprika punainen 80g23kcal0.8g3.6g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g1282kcal123.6g54.4g47.2g15.8g
Valittu annoskoko896g641kcal61.8g27.2g23.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna448g321kcal30.9g13.6g11.8g4g
Arvot/100g100g72kcal6.9g3g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142959