Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 40g91kcal5.6g0.7g7.2g0g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Pinaatti 680g91kcal11g2.7g2g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g1170kcal39g23.6g99g22.2g
Valittu annoskoko896g585kcal19.5g11.8g49.5g11.1g
Annoskoko puolitettuna448g293kcal9.8g5.9g24.8g5.6g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790