Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä263g289kcal20.5g47.3g1.3g21g
Peruna, keskikokoinen 60g187g112kcal2.8g24.3g0.2g1.7g
Purjosipuli 41g9kcal0.7g1g0.1g0.9g
Persilja 5.8g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Sitruunamehu, laimentamaton5.8g1.2kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g12g103kcal0g0g11.7g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.5g3.4kcal0g0.6g0g0g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Paprika punainen 117g34kcal1.1g5.3g0.5g2.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka140g14kcal1.5g1.1g0.3g1.4g
Feta, Arla Apetina 3%117g129kcal21g2.3g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g1403kcal96.2g165.8g35.2g55.6g
Valittu annoskoko896g701kcal48.1g82.9g17.6g27.8g
Annoskoko puolitettuna448g351kcal24.1g41.5g8.8g13.9g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.3g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449