Carbonarakastike (Keto/lowcarb)

Paista pekoni.

Kuullota valkosipuli pekonin rasvassa, Lisää tuorejuusto ja kerma.

Lisää pekoni ja anna muhia hetki.

Syö pastan kera (normi ruokavalio) ja sopii myös karpeille kasviksille.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Bluemoon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK384g614kcal80.6g1.2g345.6g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 160g462kcal17.6g4.8g41.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 320g1056kcal6.4g9.6g112g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g4332kcal214.2g41.6g998.8g1.2g
Valittu annoskoko896g2166kcal107.1g20.8g499.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna448g1083kcal53.6g10.4g249.7g0.3g
Arvot/100g100g242kcal12g2.3g55.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217632