Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki388g264kcal47.4g15.1g0.8g0g
Edam 24% (Arla)233g745kcal60.6g0g55.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu211g266kcal23.2g0.6g19g0g
Vehnälese 19g43kcal2.5g2.9g0.8g7g
Ruisjauho kokojyväjauho 37g113kcal3.3g20.6g0.7g5.2g
Leivinjauhe 7.8g14kcal0.4g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g2890kcal274.8g84.2g154.4g24.4g
Valittu annoskoko896g1445kcal137.4g42.1g77.2g12.2g
Annoskoko puolitettuna448g723kcal68.7g21.1g38.6g6.1g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577