Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g157g203kcal6.6g8g15.7g0g
Auringonkukansiemen 133g792kcal30.7g16.8g66g8g
Seesaminsiemen, kuorineen 80g540kcal21.5g5.5g46.4g9.8g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale67g40kcal6.7g3.3g0.2g48.7g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g80g387kcal19.6g26.6g23g22.7g
Fiber husk (1rkl=10g)13g1.3kcal0.2g0g0.1g11.3g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g27g100kcal4.7g11.8g5.9g2.8g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki176g99kcal15g8.8g0.4g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g4787kcal248g172.4g345.4g206.8g
Valittu annoskoko896g2394kcal124g86.2g172.7g103.4g
Annoskoko puolitettuna448g1197kcal62g43.1g86.4g51.7g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415