Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita334g1069kcal33.4g217.2g6.7g43.4g
Vehnäjauho, sunnuntai217g760kcal26.1g154.2g4.6g6.5g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 37g331kcal0g0g37.4g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 267g80kcal7.7g9.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g4681kcal136.4g809.2g98g100g
Valittu annoskoko896g2341kcal68.2g404.6g49g50g
Annoskoko puolitettuna448g1170kcal34.1g202.3g24.5g25g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760