RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g175g560kcal0g5.2g66.4g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)59g190kcal6.5g37.4g1.7g7.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g259g867kcal35.7g165.9g6g15.5g
Raparperi 140g47kcal1g7.7g0.1g2g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8.7g27kcal1g5.2g0.6g2.4g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g64kcal0.6g13.9g0.6g0g
Hermesetas-jauhe7.9g23kcal0.1g4.4g0g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g4213kcal145.8g487.4g196g60.2g
Valittu annoskoko896g2107kcal72.9g243.7g98g30.1g
Annoskoko puolitettuna448g1053kcal36.5g121.9g49g15.1g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435