Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2240g3195kcal280g6.7g229.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1867g1045kcal158.7g93.3g3.7g0g
Fiber husk (1rkl=10g)187g19kcal2.8g0g1.1g158.7g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g373g2139kcal66.1g26.1g185.2g44.1g
Kauralese 933g3360kcal168g425.6g71.9g163.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g933g5600kcal196g61.6g504g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%2240g5152kcal649.6g56g268.8g0g
Leivinjauhe 187g328kcal9.7g70.6g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g41676kcal3061.8g1479.8g2528.6g734g
Valittu annoskoko8960g20838kcal1530.9g739.9g1264.3g367g
Annoskoko puolitettuna4480g10419kcal765.5g370g632.2g183.5g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658