Kauraruudut (elovena)

Sekoita kädenlämpöiseen veteen kuivat aineet ja sulatettu margariini.

Kaada taikina syvään uunipeltiin leivinpaperin päälle ja taputtele tasaiseksi.

Anna kohota liinan alla.

Voit koristella sämpylät voitelemassa taikinan pintaan kananmunaa ja ripottelemalla kaurahiutaleita päälle.

Leikkaa taikinalevy neliöiksi
Paista 225 asteessa 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g88g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 1272g4760kcal184.4g725.1g92.9g127.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3101g10639kcal316g2170.4g37.2g108.5g
Sokeri 95g387kcal0g95.3g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3975g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini (Eldorado)398g2862kcal4g4g318g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g37296kcal1008.8g5989.6g896.2g471.4g
Valittu annoskoko8960g18648kcal504.4g2994.8g448.1g235.7g
Annoskoko puolitettuna4480g9324kcal252.2g1497.4g224.1g117.9g
Arvot/100g100g208kcal5.6g33.4g5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126623