Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1766g2519kcal220.8g5.3g181g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki2944g1884kcal323.8g123.6g11.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)59g12kcal0g3.8g0g0g
Parmesan formaggio da pasta318g1453kcal127.2g0g104.9g0g
Leivinjauhe 47g83kcal2.4g17.8g0g0.2g
Manteli 2473g15228kcal594.9g163.2g1335.2g178g
Rypsiöljy 247g2187kcal0g0g247.3g0g
Ruokasuola jodioitu 24g0.6kcal0.1g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 412g1332kcal119.5g28.8g82.4g126.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 330g2223kcal88.6g22.7g191.2g40.5g
KauraKuitunen (Hirvelä)341g420kcal24.6g55g11.3g238g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g54679kcal3003.8g840.4g4330.2g1165.6g
Valittu annoskoko8960g27340kcal1501.9g420.2g2165.1g582.8g
Annoskoko puolitettuna4480g13670kcal751g210.1g1082.6g291.4g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238385