Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3506g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1017g184kcal5.7g25.4g4.1g7.1g
Porkkana 1192g390kcal7.4g66.3g2.4g30.4g
Sipuli (kuorittu)456g123kcal5.9g21.9g0.9g7.7g
Palsternakka 386g245kcal1.9g45.5g1.5g17.4g
Paprika, punainen210g54kcal1.9g9.7g0.8g4.2g
Parsakaali brokkoli 596g209kcal27.5g11.6g1.8g14.9g
Valkosipuli 49g53kcal3.9g8g0.3g1g
Tomaattimurska 1472g433kcal8.2g78g2.9g28g
Kasvisliemikuutio 77g235kcal7.3g10.4g18.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g3851kcal139.4g553.6g65.6g223.8g
Valittu annoskoko8960g1925kcal69.7g276.8g32.8g111.9g
Annoskoko puolitettuna4480g963kcal34.9g138.4g16.4g56g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820