Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g3059g2570kcal33.6g559.8g12.2g55.1g
Canderel makeutusjauhe1275g4894kcal37g1186.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 701g1000kcal87.6g2.1g71.9g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 38g271kcal0.1g0g30.6g0g
Margariini, flora kevyt 40 637g2397kcal1.2g33.8g254.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g255kcal0g63.1g0g0g
Leivinjauhe 64g112kcal3.3g24.1g0g0.3g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g637g446kcal12.7g21g33.1g3.8g
Vehnäjauho puolikarkea 2485g8528kcal253.3g1739.7g29.8g87g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g40944kcal857.6g7260.4g865g292.4g
Valittu annoskoko8960g20472kcal428.8g3630.2g432.5g146.2g
Annoskoko puolitettuna4480g10236kcal214.4g1815.1g216.3g73.1g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279917