Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6160g8787kcal770g18.5g631.4g0g
Vesi1680g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)840g3192kcal243.6g0g243.6g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä280g2016kcal2.8g2.8g224g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g27990kcal2032.8g42.6g2198g0g
Valittu annoskoko8960g13995kcal1016.4g21.3g1099g0g
Annoskoko puolitettuna4480g6998kcal508.2g10.7g549.5g0g
Arvot/100g100g156kcal11.3g0.2g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134