Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1574g2030kcal66.1g80.3g157.4g0g
Auringonkukansiemen 1334g7919kcal306.7g168g660.1g80g
Seesaminsiemen, kuorineen 800g5395kcal215.1g55.2g464.1g98.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale667g400kcal66.7g33.3g2g486.7g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g800g3865kcal196g266.4g230.4g227.2g
Fiber husk (1rkl=10g)133g13kcal2g0g0.8g113.4g
Kananmuna kuoreton 1467g2093kcal183.4g4.4g150.4g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g267g1000kcal47.5g117.9g59.5g28g
Leivinjauhe 133g234kcal6.9g50.4g0g0.7g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1760g986kcal149.6g88g3.5g0g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g47870kcal2480g1727.8g3456.4g2068.8g
Valittu annoskoko8960g23935kcal1240g863.9g1728.2g1034.4g
Annoskoko puolitettuna4480g11968kcal620g432g864.1g517.2g
Arvot/100g100g267kcal13.8g9.6g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415