Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 3080g4394kcal385g9.2g315.7g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g420g3780kcal0g0g420g0g
Vesi840g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2800g10080kcal56g75.6g1064g0g
Katkarapu 840g575kcal121.3g0g9.2g0g
Tilli mauste140g24kcal2g1.4g1.1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 280g1486kcal0.8g1.4g168g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g560g1568kcal106.4g0.2g123.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g43812kcal1343g175.6g4202.4g0g
Valittu annoskoko8960g21906kcal671.5g87.8g2101.2g0g
Annoskoko puolitettuna4480g10953kcal335.8g43.9g1050.6g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646