Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Rypsiöljy 400g3537kcal0g0g400g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 400g909kcal56g6.8g72g0g
Valkosipuli 160g173kcal12.6g26.1g1g3.4g
Pinaatti 6800g908kcal110.2g27.2g20.4g88.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g11703kcal388.8g235.4g991.6g224.4g
Valittu annoskoko8960g5852kcal194.4g117.7g495.8g112.2g
Annoskoko puolitettuna4480g2926kcal97.2g58.9g247.9g56.1g
Arvot/100g100g65kcal2.2g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790