Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2665g740kcal31.7g108.2g5.3g56g
Porkkana, keskikokoinen 65g347g97kcal2.1g20.6g0.7g8.7g
Punajuuri 426g164kcal4.3g29.4g0.9g10.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1066g1770kcal202.5g0g106.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi59g164kcal5.3g4.1g13.5g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka400g328kcal13.6g76g4g4g
Vesi3998g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g6525kcal519g476.6g262g159g
Valittu annoskoko8960g3262kcal259.5g238.3g131g79.5g
Annoskoko puolitettuna4480g1631kcal129.8g119.2g65.5g39.8g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374