Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g6748g6411kcal539.8g944.7g47.2g539.8g
Sipuli (kuorittu)656g177kcal8.5g31.5g1.3g11.2g
Valkosipuli 150g162kcal11.8g24.4g0.9g3.1g
Oliiviöljy 656g5802kcal0g0g656.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g187g38kcal0g12.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka562g461kcal19.1g106.8g5.6g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g26101kcal1158.4g2239.2g1422.2g1119.4g
Valittu annoskoko8960g13051kcal579.2g1119.6g711.1g559.7g
Annoskoko puolitettuna4480g6525kcal289.6g559.8g355.6g279.9g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678