Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 2800g10142kcal227.6g2212g15.7g47.6g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 2800g4688kcal776.7g0.3g173.6g0g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)80g576kcal0.6g0.6g64g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Valkoviini kuiva 800g548kcal2.5g4.8g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g320g1254kcal105.6g0g90.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)120g312kcal15.6g14.4g21.6g0.5g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g1000g1240kcal30g256g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g39455kcal2342.2g5068.4g899.4g128.8g
Valittu annoskoko8960g19727kcal1171.1g2534.2g449.7g64.4g
Annoskoko puolitettuna4480g9864kcal585.6g1267.1g224.9g32.2g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680