Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31754g1140kcal193g73.7g5.3g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)877g6315kcal0.9g0.9g701.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 912g3130kcal92.9g638.5g10.9g31.9g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Parsakaali, pakaste, Apetit1403g295kcal46.3g26.7g0g35.1g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g1403g2596kcal308.7g28.1g140.3g0g
Kananmuna kuoreton 1158g1652kcal144.7g3.5g118.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1403g4771kcal28.1g42.1g491.2g0g
Oregano, kuivattu 14g43kcal1.5g3g1.4g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17920g40005kcal1635.8g1659.6g2938.8g146.4g
Valittu annoskoko8960g20003kcal817.9g829.8g1469.4g73.2g
Annoskoko puolitettuna4480g10001kcal409g414.9g734.7g36.6g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245