Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus1890g6426kcal434.7g1001.7g69.9g113.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Sipuli 720g218kcal9g34.6g1.4g12.2g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1500g1800kcal51g54g150g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g510g1428kcal96.9g0.2g112.2g0g
Juusto, cheddar 1128g4656kcal289.1g1.1g388g0g
Emmental juustoraaste valio300g1170kcal87g0g90g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g60g180kcal9.6g4.2g13.8g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl330g429kcal43.2g1g27.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17928g40863kcal2973g2236.6g2186.8g256.2g
Valittu annoskoko8964g20431kcal1486.5g1118.3g1093.4g128.1g
Annoskoko puolitettuna4482g10216kcal743.3g559.2g546.7g64.1g
Arvot/100g100g228kcal16.6g12.5g12.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263