Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Voi 23g163kcal0.3g0.1g18.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Ruokakerma Valio 5%150g90kcal1.8g4.2g7.5g0g
Poronliha 113g143kcal24.3g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1794g1539kcal95.4g44.8g107.6g2.8g
Valittu annoskoko897g769kcal47.7g22.4g53.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna449g385kcal23.9g11.2g26.9g0.7g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283