Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit38g10kcal0.3g1.8g0.1g0.9g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Ahven 139g117kcal23.7g0g2.4g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g94g113kcal3.2g3.4g9.4g0g
Kalaliemikuutio 4.1g13kcal0.4g1.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1795g788kcal62.6g74g25.4g6.6g
Valittu annoskoko898g394kcal31.3g37g12.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna449g197kcal15.7g18.5g6.4g1.7g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622