Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 1800g2824kcal206.5g91.6g182.2g1.3g
Vesi4200g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 240g824kcal24.5g168g2.9g8.4g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1500g1950kcal45g30g195g1.5g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)900g135kcal5.4g27g1.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Ketsuppi, Felix240g216kcal2.4g50.4g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17952g12807kcal579.4g743.2g856.6g22.6g
Valittu annoskoko8976g6404kcal289.7g371.6g428.3g11.3g
Annoskoko puolitettuna4488g3202kcal144.9g185.8g214.2g5.7g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609