Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g6016g1624kcal54.1g300.8g0g102.3g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g602g2046kcal12g18g210.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 602g274kcal18g28.9g9g0g
Vesi602g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g181g451kcal0g180.5g0g0g
Voi 572g4146kcal6.8g2.3g464.7g0g
Kananmuna, annos 65g391g493kcal43g1.2g35.2g0g
Valkopippuri 12g34kcal1.3g5.1g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17952g18136kcal270.4g1073.6g1439.6g211g
Valittu annoskoko8976g9068kcal135.2g536.8g719.8g105.5g
Annoskoko puolitettuna4488g4534kcal67.6g268.4g359.9g52.8g
Arvot/100g100g101kcal1.5g6g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011