Kaalikeitto (kaali,sipuli,varsiselleri,vpaprika,tomaattimurska)

Sippua kasvikset ja ruskista niitä tovi niin, että kasvikset saavat väriä.

Lissä tomaattimurska ja neste sekä kasvisliemikuutiot.

Haduta miedolla lämmöllä n. 2 h. Lisää tarvittaessa vettä haudutuksen aikana.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 374 grammaa

Calore
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali959g230kcal11.5g32.6g1.9g20.1g
Selleri, annos 50g1199g168kcal12g36g0g0g
Paprika, vihre240g41kcal2.2g6g0.7g4.6g
Tomaattimurska 2398g705kcal13.4g127.1g4.8g45.6g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Kasvisliemikuutio 79g241kcal7.5g10.7g18.6g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 3597g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17952g3079kcal109.4g478.6g54.2g160.6g
Valittu annoskoko8976g1539kcal54.7g239.3g27.1g80.3g
Annoskoko puolitettuna4488g770kcal27.4g119.7g13.6g40.2g
Arvot/100g100g17kcal0.6g2.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350639