Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 122g35kcal1.2g5.6g0.4g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Purjosipuli 38g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Selleri, annos 50g56g7.9kcal0.6g1.7g0g0g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 86g15kcal1.8g0.2g0.3g2.1g
Pekoni rasvainen 53g198kcal6.3g0g19.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g38g105kcal7.1g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1797g847kcal38g40.4g57.6g15g
Valittu annoskoko899g424kcal19g20.2g28.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna449g212kcal9.5g10.1g14.4g3.8g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208