Täytetty leipänen(karppi)

Sekoita mantelijauhe, munat, juustoraaste ja leivinjauhe.

Jaa taikina kahdeksaan osaan ja taputtele osista 4 kpl pyöreiksi pohjiksi leivinpaperille.

Laita täytteet sekaisin ja annostele pohjien päälle.

Taputtele loput taikinat täytteiden päälle ja paista 225 n.20min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Vantasia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g1049g6295kcal220.3g69.2g566.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1679g2107kcal184.7g4.4g151.4g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)2798g7274kcal727.4g42g475.6g0g
Leivinjauhe 140g246kcal7.3g52.9g0g0.7g
Tuorejuusto, 2%, hovi, tomaatti-sipuli1049g734kcal99.7g42g21g1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g700g769kcal125.9g14g21g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g525g107kcal3.1g19.9g1.6g7.3g
Poron kylmäsavurouhe Kotisavu 150 g1049g2256kcal262.3g23.1g73.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17976g39577kcal3261.4g535g2621.2g18g
Valittu annoskoko8988g19788kcal1630.7g267.5g1310.6g9g
Annoskoko puolitettuna4494g9894kcal815.4g133.8g655.3g4.5g
Arvot/100g100g220kcal18.1g3g14.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160104