Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)3733g4144kcal810.1g0g97.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 93g320kcal9.5g65.3g1.1g3.3g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 222g1572kcal0.8g0g177.3g0g
Sipulikuutiot rainbow933g93kcal14g14g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g70g68kcal4.2g11.9g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g607g170kcal3.6g36.1g1.2g15.2g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1867g747kcal20.5g134.4g9.3g26.1g
Punaviini 1400g987kcal4.3g2.8g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl47g117kcal5.6g0.7g10.3g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17976g16461kcal1746.2g534g593.6g91.6g
Valittu annoskoko8988g8230kcal873.1g267g296.8g45.8g
Annoskoko puolitettuna4494g4115kcal436.6g133.5g148.4g22.9g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351