Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g105g63kcal1.6g13.7g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g66g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Seiti x-tra131g105kcal22.3g1.3g1.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.4g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton6.6g1.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1799g445kcal52.6g45.6g5g7g
Valittu annoskoko900g222kcal26.3g22.8g2.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna450g111kcal13.2g11.4g1.3g1.8g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448