Tomaattinen broileri-kaalipata (karppi)

Ruskista broilerisuikaleet öljyssä ja pane ne hetkeksi sivuun.

Kuullota pilkottu sipuli ja murskattu valkosipuli öljyssä, lisää joukkoon suikaloitu kaali, suolaa ja pippuria.

Anna kaalin ruskistua kauniin väriseksi.

Lisää sitten tomaattimurska ja broilerinsuikaleet ja anna hautua vielä noin 10 min. Lisää sitten paloiteltu kesäkurpitsa, kerma ja silputtua tuoretta rakuunaa.

Kiehauta sen verran, että kesäkurpitsa hiukan pehmenee, mutta pysyy kiinteänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g175g192kcal40.2g0g3.1g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.1g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Kaali, valkokaali437g92kcal5.2g14.9g0.9g9.2g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)175g44kcal1.7g9.6g0g2.4g
Kesäkurpitsa, tuore26g4.5kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g144kcal0.9g1.3g15.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1799g1057kcal97.8g57.4g47.8g25g
Valittu annoskoko900g529kcal48.9g28.7g23.9g12.5g
Annoskoko puolitettuna450g264kcal24.5g14.4g12g6.3g
Arvot/100g100g59kcal5.4g3.2g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226720