Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 175g59kcal1.2g9.6g0.2g2.4g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g25g82kcal0g20.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1799g282kcal2.4g59.4g0.4g5.4g
Valittu annoskoko900g141kcal1.2g29.7g0.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna450g71kcal0.6g14.9g0.1g1.4g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418081