Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.9g4.3kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 1.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.1g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g35kcal0.6g4.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko9g17kcal0.3g2.2g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.2g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g191kcal3.3g24.2g7.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138520