Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]1.8g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Pesto (Pirkka)0.2g1.4kcal0g0g0.1g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g2.8g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.3g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.2g3.2kcal0g0g0.3g0g
Mozzarella, Euroshopper1.2g2.9kcal0.2g0g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g33kcal1.2g2.6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko9g16kcal0.6g1.3g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.3g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g180kcal6.6g14.3g8.8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239983