Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 2.3g4.4kcal0.6g0g0.2g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kurkku, tuore1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g12kcal1.2g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko9g6kcal0.6g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g64kcal6.7g1.1g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763