Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 6.2g10kcal1.3g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g41kcal2.6g0.2g3.4g0g
Valittu annoskoko9g20kcal1.3g0.1g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.7g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g224kcal14.3g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037